Pagina's

Werkgroep Charité - Katwijk aan Zee

Over ons


De werkgroep Katwijk is een onderdeel van de landelijke stichting Charité. Op de website van de stichting kunt u meer informatie vinden over onze missie. Ook vindt u daar belangrijke informatie over het land Belarus. Alle 8 werkgroepen presenteren zich daar.

Hier is de link naar de website. 


De werkgroep Katwijk bestaat uit de volgende leden:


Henk Démoed
Wendy van Duijn
Jan Geene
Huig Hartevelt
Huib Hoek
Gerrit Kloos
Arie Messemaker


De werkgroep Katwijk organiseert jaarlijks één of twee transporten naar Belarus.

Veel kleding, schoeisel en speelgoed. Maar ook ziekenhuisbedden, rollators, rolstoelen, verbandmiddelen en incontinentiemateriaal. Daarnaast attributen voor sport en spel, schoolartikelen. Daarnaast ook medische apparatuur.

Achter de schermen zijn er nog heel wat anderen betrokken bij het werk.

Er is een groep dames die voor de verdeling en verpakking van de kleding zorgt: Marry Kloos, Maartje Messemaker, Janneke Démoed, Goverina Geene, Lenie Hartevelt, en nog een aantal dames.

Leen Hazenoot, Jan N. van Duijn en Arie de Geus (Puttershoek), zijn al heel wat keren als chauffeur mee geweest en ook verder betrokken bij het werk.

In de schuur kunt u ook vaak Teun Langmuur tegenkomen. Hij is vaak van de partij als er wordt ingepakt en de pallets worden gereedgemaakt voor verzending.

Iedere laatste zaterdag van de maand kunt u goederen inleveren in de W. Sluyterstraat Katwijk aan Zee bij Huig Hartevelt jr. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten