Pagina's

vrijdag 7 september 2018

Wijzigingen in de manier waarop we goederen inzamelen.

Er zijn een aantal wijzigingen gekomen in de manier waarop we goederen inzamelen. Onze grote verzamelaar Huib Hoek ondergaat deze tijd operaties. Hij al langere tijd geen werk voor de werkgroep kunnen doen. Daarom ziet u andere telefoonnummers, maar ook hebben we een vaste tijd ingesteld waarop u goederen kunt inleveren.

U ziet naast dit bericht een foto uit Google maps. Als u linksboven in de foto klikt op Weergeven op Google maps dan komt u in dat programma en kunt u gemakkelijk de route naar onze opslag vinden.

Daar is op vrijdagmiddag van 3 tot half 5 de mogelijkheid om goederen in te leveren.

We hopen dat we op deze manier de goederenstroom wat kunnen reguleren. We zij allemaal mensen met andere werkzaamheden en kunnen niet op ieder moment overal goederen bijeenbrengen. Maar we willen natuurlijk wel graag uw goederen verzamelen.

Samen moet het vast lukken.

Ondertussen zijn we aan het werk om de goederen met elkaar ook op een goede manier te sorteren en verpakken. In november hopen we weer een transport te verzorgen. Het plan is om met 2 vrachtwagens en de bus te gaan. Dat zou betekenen dat we een kleine 200 kubieke meter goederen kunnen meenemen. De schuur staat vol met allerlei goederen en er kan nog meer bij.

Hier nog wat plaatjes die Arie de Geus afgelopen jaar maakte.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten