Pagina's

woensdag 18 april 2018

Voorjaars-transport

Al een aantal jaren brengen we ook in het voorjaar een lading goederen naar Kobryn om de stichting "Miloserde" te helpen het goede werk dat daar gedaan wordt te ondersteunen. Onder leiding van Valentina Yakubets wordt door deze stichting een kledingbeurs gehouden. Grote gezinnen, ouderen en gehandicapten, maar ook mensen die moeilijk kunnen rondkomen kunnen in aanmerking komen voor een pakket met gebruikte kleding en schoenen. Zie eerder posts om plaatjes te zien van een kledingbeurs.
Alles wordt keurig bijgehouden en er wordt geregeld gecontroleerd of de goederen eerlijk worden verdeeld en of alle goederen die door ons worden aangeleverd ook terecht komen bij minvermogenden. Daarnaast verzorgd deze stichting ook verdeling van goederen voor scholen, tehuizen, ziekenhuizen en andere instellingen zoals jeugdcentra en opvang voor mensen met een verstandelijke beperking.

Maandag 23 April gaat er weer een transport met veel goederen richting Belarus. Gerrit Kloos en Arie de Geus hopen maandag te vertrekken en vrijdag of zaterdag weer terug te keren. Ze gaan geen bezoeken brengen aan instellingen. Ze rijden de vracht er heen en komen ook direct weer terug naar Nederland.

We zijn dankbaar dat we weer gesponsord worden door verschillende organisaties. En natuurlijk is er weer van heel veel mensen kleding en andere goederen ontvangen.

De laadlijst laat zien dat er ongeveer 5.000 kg kleding en schoeisel meegaat. 1.000 kg lakens en dekens. 100 kg. verbandmiddelen en incontinentiemateriaal. 25 kinderwagens. Een mooi speeltoestel voor in een kinderdagverblijf of kleuterschool en ander speelgoed. Verder rollators, serviesgoed, tafels en stoelen.

We hopen dat het weer voor veel mensen tot zegen mag zijn.

In november hopen we weer een transport te organiseren. Dan met 2 vrachtwagens en de bus. U kunt kleding en andere goede bruikbare goederen brengen in ons depot aan de Katwijkerweg. Elders op dit blog vindt u telefoonnummers.

Ieder die mogelijkheden ziet om het vervoer te sponsoren of bereid is een truck of oplegger ter beschikking te stellen wordt vriendelijk gevraagd contact met ons op te nemen. We rijden met chauffeurs die ervaring hebben in internationaal transport.

En natuurlijk vragen we uw aandacht voor het banknummer dat aan de linkerkant op deze bladzijde staat vermeld.

Help ons helpen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten