Pagina's

zaterdag 4 juli 2020

Inzameling kleding weer een groot succes.

Zaterdag 27 juni was Huig Hartevelt Jr. weer paraat in de garagebox in de W. Sluyterstraat. Toen kwamen er al heel wat mensen langs De oogst van die dag was 82 zakken kleding en 2 kinderbedjes. En zaterdag 4 juli waren het 115 zakken kleding en 4 dozen verbandmiddelen. 


Prachtig dat ook een heel aantal mensen begrijpt dat we dat allemaal niet achter op de fiets naar Belarus kunnen brengen. En daarom ook een bijdrage geven voor het transport. Zo kon Huig €20 en €40 verantwoordden bij onze penningmeester Wendy van Duijn. 

De goederen worden weer verzameld in de schuur aan de Katwijkerweg en daar verpakt en gereed gemaakt voor het transport. 

Dat het werk van onze vrijwilligers niet aan de aandacht van onze koning ontsnapt, is mooi om te merken. Vorig jaar werd Arie Messemaker gedecoreerd. Dit jaar ontving onze nestor een onderscheiding in de orde van Oranje Nassau. Huib Hoek kreeg afgelopen week de versierselen opgespeld door zijn Jany. De burgemeester moest immers op 1,5 meter afstand blijven. Die had even voor Koningsdag hem op de hoogte mogen stellen dat het Zijne Hoogheid Koning Willem Alexander behaagd had hem te benoemen in de orde van Oranje Nassau. En nu werden de versierselen uitgereikt.
We feliciteren onze "Dambaas" met de onderscheiding.

Vanaf nu kunt u weer de laatste zaterdag van de maand kleding inleveren in de W. Sluyterstraat. Eerstvolgende keer is: zaterdag 25 juli D.V.

Er is ook de mogelijkheid om goederen
te brengen in de schuur aan de Katwijkerweg
1 in Valkenburg. Geregeld is er iemand
in de middag tussen 3 en half 5. Daarom
moet u een afspraak maken via telefoon!
0651809979 of 0611092491. Dan hoort u of
er iemand in de schuur is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten