Pagina's

maandag 2 december 2013

In memoriam Willem Cornelis Vooijs

U hebt ongetwijfeld gedacht waar blijven de berichten. Daarom moet ik ook hier nu wel iets schrijven.
Onze medereiziger Willem Vooijs is vanmiddag om 1 uur nl.tijd in de bus overleden. We hadden een sanitaire stop op Willems verzoek. Intussen is het al behoorlijk koud geworden. Willem ging naar buiten. Na een poosje kwam hij terug en zei terwijl hij ging zitten: Koud, Koud! De bus trok op en voordat Arie naast Willem kon gaan zitten riep hij al uit Willem! Ik keek om en zag het stervende gezicht van Willem. De bus stopte. We stonden bij Wim. Voelden zijn pols. Het leek of er nog leven was. Ik belde Pjotr. Hij belde een ambulance. Die zou komen. Toen gaf Willem nog 3 zuchten en hij was overleden.
Toen de ambulance kwam kon men niet anders dan de dood constateren. Even later kwam de politie. Daarna werden met hulp van Pjotr de documenten gereed gemaakt. Op een zeer respectvolle wijze werd hij door de politie naar het mortuarium gebracht.
Daarna heeft ds. Borsje het bericht aan Janna gebracht en bij haar kinderen. De hulpverlening is op gang en we moeten nu wachten.

We spreken hier ons medeleven uit naar Janna en haar kinderen en kleinkinderen. 13 dec. Zouden Janna en Willem hun 50-jarig huwelijksjubileum vieren. Dat gaat niet door. Willem is niet meer. Gisteren waren we in het huis van God en hoorde het Woord van de Heere. 2Petrus 3: 13 - 18. Laat dat Janna en de kinderen mogen troosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten