Pagina's

dinsdag 11 oktober 2016

Tweede transport 2016

7 november hopen we weer te vertrekken met de bus en twee vrachtwagens. De schuur staat vol met hulpgoederen. De afspraken zijn gemaakt. We hopen binnenkort te horen of het mogelijk is een truck te huren. Helaas is het niet gelukt een truck gesponsord te krijgen. Mochten er dus onder u zijn die zich geroepen voelen een bijdrage te leveren: het rekeningnummer staat op de site. Hartelijk aanbevolen.

Het plan is om 7 november om 7 uur te vertrekken vanaf de Oude kerk aan de Boulevard te Katwijk aan Zee.
We verwachten dan dinsdagavond aan de grens met Belarus te staan. Als het dan allemaal een beetje wil vlotten kunnen we rond het middaguur op woensdag over de grens zijn en alle papieren gereed hebben. Mogelijk kunnen we dan tegen de avond al een deel van de lading gelost hebben. Donderdagavond kunnen de vrachtwagens dan tot de terugreis op de bewaakte parking blijven en verplaatsen we ons in de bus. We hebben dit jaar het plan om in de omgeving van Kobryn verschillende projecten te bezoeken waar we goederen hebben gebracht, of waar we in de toekomst goederen kunnen brengen.
De zondag hopen we in Kobryn en Baranovichi door te brengen. Daar ontmoeten we dan vrienden in gemeente die we de afgelopen jaren hebben geholpen de kerkjes te bouwen.
Dinsdag zou het konvooi dan weer huiswaarts kunnen keren, om donderdag de Katwijkse haven binnen te lopen.

Het transport is nu georganiseerd. We zijn van alle kant geholpen. Goederen kunnen nu niet meer op de laadlijst worden geplaatst. Na terugkomst is dat weer mogelijk.

Wilt u iets bijdragen voor dit transport? We zouden het zeer op prijs stellen. Daarmee kunnen we dan hulp verlenen aan projecten die direct om hulp verlegen zitten. U kunt bijdrage door een brievenbusbijdrage. Maar ook gebruik maken van het rekeningnummer aan de rechterkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten