Pagina's

woensdag 30 september 2020

Een lading goederen van Vegro!

 We leven in een rijk land. Dat komt op allerlei manieren tot uiting. er blijft veel over van wat we produceren, gebruiken en dan weer vervangen. Soms omdat het kapot is. dan gaat het naar de vuilnis of wordt gerecycled. Soms is het uit de mode, of hebben we hetzelfde maar dan elektrisch aangedreven, of computergestuurd. Soms is het aan vervanging toe. Dan doen we heel de school, heel de afdeling etc. Dan zijn er nog een aantal zaken helemaal geod, maar kiezen we voor één kleur, eé'n design etc.

Voor de mensen in landen waar een gebrek aan alles is, zijn deze gebruikte materialen nog prima te gebruiken. Als het om ziekenhuisbedden, rollators, rolstoelen gaat dan zijn die allemaal goed nagekeken en functioneren prima. Hier en daar een buts of een kale plek. Maar verantwoord om te gebruiken.

Zo kregen we van de firma Vegro weer een hele lading die Huig met zijn vrachtwagen naar de schuur bracht. Samen met Huib en Teun kwam alles in de schuur weer op zijn plaats in afwachting van het transport. Hier wat plaatjes van de lading.

U begrijpt wij zijn de firma Vegro heel erkentelijk voor hun gedoneerde goederen. En Henk Messemaker is onze man daar. Daar hebben we al heel lang goede contacten mee en hij denkt steeds aan ons.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten