Pagina's

vrijdag 26 september 2014

Hotel Voyage

Hier in Minsk is al goed merkbaar dat de winter in aankomst is. Het zal vannacht niet veel boven het vriespunt zijn geweest. Nu is het een heldere lucht.
We hope vandaag een tehuis voor ouderen te bezoeken buiten Minsk. Een lid van de gemeente van Georgi heeft daar contacten en wil graag dat we hier hulp brengen. Irina heet ze. We hopen hen en de om 9 uur bte ontmoeten.
We hadden een goede nacht. Gelukkig een goed bed na de lange dag van gisteren. Het vliegtuig kwam stipt op tijd aan. Helaas landde het vliegtuig van de president even later. En toen we allemaal in de bus stonden naar de vertrekhal gingen de deuren dicht. Maar duurde het 20 min. voor hij wegreed. Tja gewone mensen moeten wachten he. En na de paspoortcontrole nog eens een half uur voo de koffer er was. Dan de reis door de spits van Minsk. Al met al was het 6 uur voor we in het hotel waren. Later nog een expeditie voor een pizza met het openbaar vervoer. Dus redelijk vermoeid sliepen we in. Maar nu een mooie morgen. Vanavond de conferentie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten