Pagina's

donderdag 14 november 2019

De laatste vrachtwagen wordt geladen

Vanmorgen werd er al vroeg druk werk verricht. Gerrit ging met Jan de vrachtwagen en de aanhanger ophalen. Via Rhoon naar Soest. Henk ging naar de ambassade in den Haag. Hij kreeg te horen dat het allemaal niet klopte en dat er nog veel meer papieren moesten komen. En dat er nu maar een oplossing was visa tegen betaling voor 6 van de groep. Alleen de twee chauffeurs op de vrachtwagen die naar Vojgany reist kreeg al gratis visa. Zaterdagmorgen weer terug. Dan nog maar eens kijken of de telefonische inspanningen vanuit Kobryn hebben geholpen. We vinden het altijd prettiger om ieder een persoonlijk visum te hebben. Anders ben je bijna verplicht altijd bij elkaar te zijn. Maar we wachten af. Gelukkig dat het Russisch van Henk niet zo denderend is. Dus dat laat hij allemaal rustig over zich heen gaan. 😎.
Ondertussen was Huib druk bezig de lading al vast gereed te zetten met de heftruck in de schuur. Zodoende kon er snel geladen worden. Zoals u aan de foto's kunt zien werd er met man en macht gewerkt de boel in de vrachtwagen te krijgen. En zit hij nu al bijna vol.
Vanavond schrijven we de papieren af. Alles nog even nakijken en de getallen nog een beetje aanpassen, nu we precies weten wat er in zit.
Dan worden door Johan Bulten onze coördinator de officiële papieren gereedgemaakt. En daar kan dan morgen onze Expediteur "van Berkel" dan weer mee aan de slag. De dames daar doen dit altijd gratis voor ons! Dat scheelt allemaal in de kosten.

U bent weer op de hoogte.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten