Pagina's

donderdag 8 november 2018

Nog 4 dagen

Tot onze grote verwondering kwam onze nestor Huib Hoek vandaag even kijken bij het laden van de vrachtwagen. We waren er samen dankbaar voor. En samen hopen en bidden we dat Huibs herstel mag doorgaan.


Overigens zag hij het laden van de vrachtwagens met een beetje weemoed gade. Dit jaar zal hij niet van de partij zijn. Dat is sinds 2004 niet meer voorgekomen, als ik het me goed herinner.

Ondertussen zijn de vrachtwagens geladen en worden de papieren klaargemaakt voor de douane hier en daar.

Zoals reeds gemeld hopen we volgende week maandag te vertrekken. Vanuit de Doopkamer van de Oude Kerk. We komen om half 8 samen en hopen even na 8 uur op weg te kunnen gaan. We komen samen om de Heere te zoeken in het gebed.

Morgen zullen we de vervoersdocumenten moeten ontvangen. Mogelijk komt de douane nog even kijken wat we zoal vervoeren. Dan duurt het allemaal wat langer. Maar we verwachten daar geen problemen.

Zoals gemeld zijn we heel blij met onze vriend Resoort. Hij bestuurt samen met Dirk Meijvogel onze tweede vrachtwagen. De eerste wordt bemand door Huig en Arie de Geus. Op de bus sturen Gerrit en Arie Messemaker. Verder is Arie vanwege het gemis van Huib bevordert tot Chef-kok. Hij roert de lepel in het kombuis. Bij gebrek aan beter moet hij het met mij doen als koksmaatje. Nu heeft Arie al eerder met dat bijltje gehakt, dus we zijn vol goede moed dat we geen verbrande aardappelen behoeven te eten. We kookten al eens samen voor een kleine 50 man en vrouw, dus dit beetje volk moet ook lukken.

De proviand is ingeslagen. We zullen ook bij gemeenten eten en plaatsen die we bezoeken. Maar daar tussen door eten we toch doorgaans wat de Katwijkse pot schaft. Dat is niet omdat we niet eten wat we niet kennen. We zijn tenslotte vissersvolk. haha.

Maar dat heeft met de tijdsdruk te maken. En natuurlijk ook met voorkeuren. Maar daar hebben we het hier niet over.

Maandag komen we online. Mag ik u vragen? Heeft u ook een steentje bijgedragen. Zie het rekeningnummer naast dit blog. Wendy wordt er blij van als u ook iets stort. En wij allemaal. En dan mag het wek ook met uw hulp voortgaan. Dank!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten