Pagina's

donderdag 12 november 2015

Donderdagmiddag

We zijn weer bijna up to date. 11 uur begon het lossen van de Hartevelt truck met de `de Mooy--trailer`. Een heftruck zorgde binnen korte tijd voor het leegmaken. De mannen sleepten met pompwagens de pallets vol met dozen kleding en goederen de hal van Valentina. Het eigenlijke werk was voor een veel groter deel door Huib gedaan. Het hele jaar door. Als hij middagen lang dozen vulde met kleding etc. en de pallets vulde en sealde. Zo gaat het op de losplaats met een sneltreinvaart.

Nadat Arie M. geholpen had de bus leeg te maken en vervolgens die had opgeruimd werd het ?bakstel geïnstalleerd. Een bak ontdooide scharretjes en hij kon beginnen. Na het werk kon er nu een visje worden gegeten. De Russische vrienden waren blij verrast. Toen alles weer an kant was werd de truck geparkeerd en vertrokken we naar Vojgany.
De autobaanpolitie hield ons aan. We waren geflitst. Hoe de papieren ook bewijzen dat we over de grens direct de kastjes heb!ben opgeladen met de papieren waar de tijd opstaat, is de man niet te vermurwen. In Minsk heeft men een foto van de bus onder het eerste poortje tien min. nadat we het kastje hadden opgeladen. Helaas er was geen praten aan. Wel vertelde Bell-toll ons dat we een claim kunnen indienen. Hopen maar.
Intussen zijn we op 2 uur rijden van Vojgany.
Later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten