Pagina's

donderdag 21 november 2013

3de laaddag

Het is ineens goed koud geworden. Maar de laadploeg houdt zich warm met het laden van de vrachtwagens. Vanmorgen is de trailer vol gekomen.
Een oud uitvoerder is van alle markten thuis. Die stapt zelfs op een heftruck.
En als het dan in de wagen zit, dat staat het ook netjes op het briefje voor de laadlijst.

Ja, Arie het is koude-vingers-weer. 

Mooi dat we de opslag van weer een andere Messemaker mochten gebruiken in Lisse.

Tenslotte het laatste beetje uit de opslag in Valkenburg.Ondertussen is dan ook de bakwagen vol. Wegen mochten we in het Heen.Vanavond zijn de wagens op de parkeerruimte gebracht door Huig, Gerrit en Arie. Ook het laadcompartiment van de bus is al geladen. Morgen begint dan het laden van de combiwagen. Dan moet alle lading in de wagens zitten. Met man en macht wordt er gewerkt. Gelukkig is er hulp van alle kant. Dirk van Rijn steekt ook al een aantal jaren de handen uit de mouwen en Henk Messemaker kwam vanmiddag de heftruck van Haringhandel Hoek over de weg naar de Sluiterstraat brengen. Nu kunnen de pallets ook daar aan boord van de wagens worden getild.

Morgen kan Henk Démoed de via ophalen bij de Ambassade. We hopen dat dit ook in 1 keer goed gaat.

Na het laden worden de officiële papieren gemaakt. In Rijnsburg bij een expediteur en de officiële documenten voor de grens. Spannend altijd weer of alles op tijd klaar is.

Hier nog een paar plaatjes van het laden in de W. Sluyterstraat.

 Henk Messemaker had zijn koelcel-pak maar aangehouden.


Rijen pallets in de schuur.


Gelukkig zijn er pompwagens.

Hier kan nog wat bij.


De bus staat gereed om aan het eind van de middag ook gewogen te worden, zodat de laadpapieren correct kunnen worden ingevuld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten