Pagina's

vrijdag 22 november 2013

Dankbaar

Hoewel ik er hier niet over geschreven had, waren we de laatste weken toch wel steeds in gedachte bij IJsbrand en Marga van Duijn. Vorig jaar was IJs mee en ook dit jaar was het plan dat hij samen met zoon Jan een vrachtwagen zou besturen. Maar een aantal weken terug werd er een ernstige kwaal ontdekt bij de vrouw van IJs. Maar nu kan ik melden dat Marga is geopereerd en dat ze vandaag de uitslag heeft gekregen dat ze morgen naar huis mag. En de dokter meldde dat de kwaal is weggenomen.
We zijn de Heere dankbaar dat Hij Marga in het leven heeft gespaard! Voor Jan een geruststelling nu we volgende week vertrekken. Een zieke moeder thuis weten zou het allemaal niet gemakkelijker hebben gemaakt. Nu mag hij met een gerust hart op reis gaan.

U zag tussen de reisgenoten al de foto van Jan Plug. Hij vervangt IJs. Daar zijn we blij mee. We hopen op een goede reis.

Vandaag is ook de laatste wagen geladen. We staan gereed. Een enkele boodschap voor onderweg moet nog gedaan. Maar verder is alles klaar.

Zondag willen we in de avonddienst samen de Heere bidden om Zijn zegen over de reis en het transport. 18.00 uur in het Maranathacentrum te Katwijk aan Zee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten