Pagina's

zaterdag 16 november 2013

Het laden gaat beginnen.

Oplegger

Vandaag is de eerste oplegger aangekomen bij de loods in Lisse. Huig heeft hem opgehaald en daar gebracht. In deze loods staan een groot aantal kasten en bureaus op pallets. Deze zijn gedemonteerd door Huib, Arie en Gerrit.Dinsdag zal dan begonnen worden met het laden van de oplegger van firma de Mooij.


Dan zal langzamerhand iedere dag van de week er geladen gaan worden. We hopen dan vrijdag/zaterdag geladen te zijn, zodat de definitieve laadlijsten gereedgemaakt kunnen worden en de export-papieren in gereedheid kunnen worden gebracht. het is in meerdere opzichten een "gouden" lading. 

Ook in de W. Sluyterstraat in Katwijk staat in de garage van de fam. Kloos lading voor 2 vrachtwagens. Dan tenslotte zal worden opgevuld met lading die gereed staat in ons nieuwe onderkomen aan de Katwijkerweg in Valkenburg. Daar hebben we via de KBM een stukje opslag gekregen.

Op de pagina Overig beeldmateriaal vindt u het filmpje dat ik gisteren beloofde te plaatsen. 

Kijkt u rond op de website. Ook de link naar de Blog van vorig jaar geeft een indruk.

En u mag reageren of vragen stellen via het gastenboek of onder aan de pagina.

Wij wensen u een gezegende zondag onder het heilrijke Woord van de Heere, onze God.

13  Впрочем мы, по обетованию Его, ожидаем нового неба и новой земли, на которых обитает правда. 14  Итак, возлюбленные, ожидая сего, потщитесь явиться пред Ним неоскверненными и непорочными в мире; 15  и долготерпение Господа нашего почитайте спасением,

13  Maar wij verwachten, overeenkomstig Zijn belofte, nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont. 14  Daarom, geliefden, terwijl u deze dingen verwacht, beijver u om onbevlekt en smetteloos door Hem bevonden te worden in vrede 15  en beschouw het geduld van onze Heere als zaligheid; 2 Petrus 3: 13 - 15a.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten