Pagina's

dinsdag 8 november 2016

Eindelijk

GOEDEMIDDAG Jacob en ik zitten gebroederlijk naast elkaar op de bank en via de telefoon van zijn goedeillende baas komt er nu toch een bericht.
De profielentechniek staat voor niets.
We waren gisteravond om ongeveer 10 uur over de grens en daarna hebben we de tolkastje opgeladen, dieselolie overgetankt en gegeten. Rina's bruinebonensoep ging erin als slagroomgebak. Daarna allemaal onder de wol. En vanmorgen om 7.30 uur ging de karavaan weer verder. We zijn nu ongeveer 400 km voor de grens. Als het allemaal gaat zoqls wij bedacht hebben dan zou het mogelijk zijn om rond 8 uur te gaan grenzen.
Gisteracond heeft Leen de dag besloten. Vanmorgen ging Huib ons voor en las ons van Lydia. Ds. Jac. van Dijk wees ons er op dat we in de weg van de middelen moeten gaan. En zo reizen we voort. Jan Duif heeft het prima naar de zin. En kijkt verwonderd naar het vlakke land van Polen waar de roofvogels dartel door de lucht scheren.
Helas werkt mijn internet niet. We hopen dat het later goed komt. Maar dat verwacht ik wel. De bus en de trucks draaien prima. Huib heeft de piepers voor vanavond al geschild, dus van de honger komen we niet om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten