Pagina's

zaterdag 19 november 2016

Een volle zaterdag

Vanmorgen was Slava present op het busstation. Samen hebben we een ontbijtje gedaan en daarbij gesproken over het werk van de uitgeverij van gereformeerde boeken. Daarna bezochten we de uitgeverij en de opslag. Het was een Zegen rijk jaar. Meer dan andere jaren werden boeken vertaald en uitgegeven. Ook worden ze goed verkocht. Het boek over Calvijn dat werd vertaald is al meer dan 300 keer verkocht. Inmiddels is ook een boek van Dr. Beeke over Calvijn verschenen.
Daarna spraken we met vader en zoon over plannen voor het nieuwe jaar en de toekomst.
Daar hoort u later meer van.
In de middag ben ik naar mijn hotel gebracht. En daarna met Pjotr een kaartje gekocht voor de reis van maandag. Bij Pjotr en zij vrouw gegeten. Na alle soep, nu echt Borsj. Pjotr vrouw, een Oekraïnse kent ds. Nazroek heel goed. De families zijn bevriend. Zo kwam het gesprek ook op de vrienden van de Oekraïne-groep. Dochter Martha, violiate en dirigente, heeft met haar orkest een mooie CD opgenomen. Legale kopieën kunnen voor het goede doel worden verkregen. De prijs weet ik nog niet. Eens kijken wat het maken van kopieën kost.
Nu is het ongeveer bedtijd. Een lange dag. De afspraak met de tolk voor maandag, Alla, is al gemaakt. Een kaartje voor de bus heb ik ook. Dus het kan morgen een rustige zondag worden.
Ik wens u allen een gezegende zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten